Keto dieet

Lees hier waarom het zo ongekend populair is

Loop jij al jaren rond met een buikje die je er niet afgetraind krijgt? Lig je ’s avonds uitgeteld op de bank en heb je niet de energie die je zou willen hebben? Is je stofwisseling traag, je stoelgang onregelmatig of werkt je schildklier niet optimaal?

Dan is het keto dieet echt wat voor jou. Dit dieet is de nieuwe trend op het gebied van voeding en lifestyle. Het is vooral in Amerika momenteel een grote hype en staat bekend als een manier om zeer snel en effectief vet en vooral ook dat lastige buikvet te verliezen. Een dieet waarbij je jezelf niet hoeft uit te hongeren of uren per dag in de sportschool hoeft door te brengen, maar snel grote resultaten behaald. Klinkt goed hè?

Wat is het keto dieet?

Een keto of ketogeen dieet is een streng dieet dat zich kenmerkt door het zeer minimaal innemen van koolhydraten en eiwitten en waar gericht wordt op een hoge vetinname. Je eet dus vooral vetten, weinig eiwitten en vrijwel geen koolhydraten. Veel mensen met overgewicht hebben een grote hang naar koolhydraten en dan vooral in de vorm van suikers. Uit de meeste diëten wordt vet geschrapt, maar dit houdt de zucht naar suikers helaas niet tegen.

Ketodieet voeding

Vet als energiebron

Wanneer je lijf zeer minimaal koolhydraten toegediend krijgt dan moet het zijn energie uit een andere bron halen en het lichaam zal eerst de opgeslagen voorraden koolhydraten opmaken en hierna de vetten gaan aanspreken. Dit proces wordt ketose genoemd: vetzuren die de grootste energiebron vormen in plaats van glucose. Uiteraard betekent dit niet dat je alles kan eten; het dieet richt zich op gezonde vetten en niet op de ongezonde verzadigde vetten. Door het eten van meer vet heb je gedurende de dag minder trek. De bedoeling is dat je lichaam de staat van ketose bereikt. 

De herkomst van het dieet

Het keto dieet blijkt zeer effectief bij het bestrijden van epilepsie. Het dieet is ooit ontwikkeld om aanvallen van epilepsie bij met name kinderen te verminderen. Ook bij bepaalde stofwisselingsziekten blijkt het dieet zeer effectief. Waarom deze manier van eten zo goed werkt bij verschillende ziekten daar zijn de medici nog niet helemaal uit. 

Fases van het keto dieet

  1. In de eerste fase van het dieet verliezen de meeste mensen snel veel gewicht. Dit zijn niet alleen vetten, maar vooral ook veel vocht. In deze fase zoekt het lichaam naar koolhydraten en reserves om te verbranden en is het nog niet in de staat dat het vet gebruikt als hoofdvoedingsbron. De eerste fase kan een aantal weken duren, dit verschilt per persoon.
  2. Na deze fase zal je lichaam opnieuw zijn balans moeten zoeken en val je niet af maar kom je ook niet aan.
  3. Daarna volgt de staat van ketose. In deze fase schakelt je lijft over naar het verbranden van lichaamsvet. De lever produceert in de afbraakfase ketonen. Deze voeden de hersenen, zodat deze optimaal kunnen blijven functioneren. Na ongeveer een maand zal je lijf gewend zijn aan het dieet. Wanneer je lijf volledig over is gegaan op vet als energiebron dan heb je de staat van ‘fat adapted’ bereikt. 

De verhoudingen 

Idealiter bestaat een keto dieet uit 75 % vet, 20 % eiwitten en 5 % koolhydraten. Eiwitten zijn nodig voor onder andere groei en lichaamsonderhoud, zeker wanneer je veel sport bij het dieet. Sommige mensen gebruiken tot wel 90 % vet, maar dan dient er wel rekening gehouden te worden dat er voldoende vitamines en mineralen worden binnengekregen. 

De nieuwe keto revolutie

Hoeveel geld heb jij al besteed aan manieren om af te vallen of je beter te voelen? Een dieet is nooit makkelijk, zeker dit strenge keto dieet niet. Je moet het langere tijd volhouden en je zult te maken krijgen met de ‘keto griep’ waarin je je futloos en sloom voelt en een mistig gevoel in je hoofd kunt hebben.

Er is nu een methode die je effectief en succesvol met het dieet helpt: de Nieuwe Keto Revolutie. Het geeft je alles wat je nodig hebt om binnen 21 dagen meer vet te verbranden en een plattere buik te krijgen. 

Ketorevolutie - Keto dieet

All-in-one pakket

Ervaringsdeskundige en voedingsexpert Mitchel van Duuren ontwikkelde een 21-daags programma dat jou de kans biedt je leven nu effectief drastisch om te gooien. Hij ontwikkelde een uitgebreid digitaal product bestaande uit het boek De Keto Revolutie, het Intermitted Fasting handboek, Het Keto Revolutie Receptenboek, 210-dagen maaltijdplanners en boodschappenlijstjes en een keto videocursus. Het totaalplaatje om van dit dieet een succes te maken en voor een zeer aantrekkelijke prijs. En, wanneer je niet tevreden ben krijg je binnen 60 dagen zonder pardon je geld terug.

Waarom zou ik dit dieet volgen?

Het keto dieet staat al sinds 1920 garant voor veel gezondheidsvoordelen. Het is een hype omdat het werkt. Uniek aan dit pakket is dat wij voor je hebben uitgezocht wat werkt en wordt er veel aandacht besteed aan de herkomst van voeding. Onze ervaringen hebben aangetoond dat mensen beter slapen, meer energie hebben, mentaal scherper zijn en vrijwel geen vreetbuien meer hebben. Het materiaal uit het all-in-one pakket is zo ontwikkelt dat het voor iedereen te volgen en te begrijpen is, ook voor beginners. Ook wanneer je glutenvrij eet of een te hoog cholesterolgehalte hebt kun je meedoen aan de Nieuwe Keto Revolutie. Je staat er niet alleen voor. We helpen je bij dagelijkse vraagstukken en houden het menselijk. Iedereen heeft wel eens een tegenslag, daar doen we niet moeilijk over. 

Hoe start ik met Nieuwe Keto Revolutie?

De Nieuwe Keto Revolutie is een digitaal product en wanneer je je aanmeldt via de site ontvang je de boeken en lijsten in PDF-vorm en sturen we je de bestanden via email. Ook krijg je toegang tot een besloten ledenomgeving waar je allerlei video’s kunt bekijken. Je kunt alle bestanden opslaan op je harde schijf. Je hebt dus altijd toegang tot alles wat je nodig hebt om van dit dieet een succes te maken.

Begin vandaag met de Keto Revolutie!